dinsdag 15 mei 2012

Napels reis 2 Pompei, Sorrento & Positano - Volledige dag.


Napels reis 2
Pompei, Sorrento & Positano - Volledige dag. Deze excursie is ontspannend in vergelijking met Naplestour1. U zult meer tijd hebben om van de steden van Sorrento en Positano te genieten die wij tijdens de dag bezoeken. Positano is half langs de  Amalfi Kust zodat is het nog een goede proever van de beroemde Kustlijn.
*Step steun en onderzoek op tijd een Roman op tijd bevroren stad, loop de straten en zie waar de Romeinen van ADVERTENTIE 79 leefden, gewerkt, ontspannen en onderhouden. Terug naar huidig en op Sorrento ziet het hart van Napolitaanse Riviera, winkel, gezicht, of enkel mensenhorloge in het belangrijkste vierkant u niet van te doen dingen kort zult zijn. Geniet van lunch in een typisch Italiaans restaurant alvorens op Positano, de absolute gem van de Amalfi Kust te dragen, wandel de verkeers vrije stegen die koffie, kunstgaleries en manierboutique overgaan

                            Hoogtepunten

2 uren voor om de ruïnes van Pompei te bezoeken
* Vrije tijd voor om citys van Sorrento en Positano te bezoeken  
* Lunch in een typisch Italiaans (facultatief) Restaurant
* Een deel van de aandrijving van de Amalfi Kust en onderzoekt Positano, met het al zijn kleuren en prachtige aroma's die door de vele bloemen worden gecre�ërd.
* Velen foto-einde langs de kustlijn van Sorrento en Amalfi

Geen opmerkingen:

Een reactie posten